INSTITUTI AMERIKAN I SUKSESIT

Pse duhet të konsideroni anëtarsimin në AIS

Përse ju duhet të konsideroni anëtarsimin në AIS

Shiko këtë prezentim të shkurtë që sqaron përse ju duhet të konsideroni anëtarsimin në Institutin Amerikan të Suksesit.

INSTITUTI AMERIKAN I SUKSESIT (AIS) ёshtё vëllau i vogël i Global Information Network  - nje grup global i njerёzve me ndikim tё lartё nё mendje, tё pasur, dhe tё orientuar nga liria, nga biznese tё ndryshme, tё sektorit ekonomik dhe social.

 

Qёllimi i AIS ёshtё tё ofrojё njё parajsё tё sigurtё ku anёtarёt mund tё ndёrtojnё lidhje tё gjata reciproke beneficiale pёr tё ndihmuar njёri tjetrin qё mё lehtë tё arrinё qёllimet e tyre perkatёse, dёshirat dhe ёndёrat. Besimi ёshtё qё kjo aftёsi e rralle dhe unike pёr tё bashkёpunuar me njerёz mbarё botёs i lejon  çdo anёtari avantazhe speciale qё ata nuk do ti kishin si individ tё zakontë.

Anёtarёt pёrfshijnё liderё tё mbi kualifikuar nga njё variacion i madh i sektorёve industrial, financar, social, dhe politik. Shumё anёtarё kanё kualifikime nё fusha profesionale, tituj akademik dhe reputacion. Anёtarёt ndajnё njё dёshirё pёr tё ndihmuar anёtarёt tjerё tё ndajnё diturinё, lidhjet, dhe ekspertizёn, dhe i udhёzojnё ata anёtarё tё cilёt janё serioz pёr tё marё çmimin e fatit tё tyre, pёr tё arritur  pasuri, tё fitojnё liri financiare, tё pёrjetojnё shёndet dinamik, dhe tё arrinё nivele tё larta tё mirёqenjes sё plotё emocionale. Lista e anёtarёsimit tё AIS ёshtё konfidenciale.

AIS iu ofron anёtarёve tё saj informacion ekskluziv, konfidencial, asnjёherё tё botuar mё parё nё lidhje me:

  • Ligjin e Tёrheqjes
  • Mundёsi pёr Fitimin e Parave
  • Investime
  • Mbrojtje tё pasurisё
  • Shërimet dhe Barnat Natyrore ndaj Sëmundjeve
  • Dhe shumё tё tjera

Anёtarёsimi ёshtё vetёm me ftesё. Tё gjithё anёtarёt e AIS janё dhe gjithmon do jenё anonim nё publikun e përgjithshëm.

Bashkangjitu në INSTITUTIN AMERIKAN TË SUKSESIT